Поклейка наклейок плівка Oracal  з монтажною плівкою - плотерна порізка

Поклейка наклейок плівка Oracal з монтажною плівкою - плотерна порізка

Поклейка наклейки з плівки Oracal 641, виконана плотерною порізкою. Виконується з білої, чорної або кольорової матової плівки. Після порізки фон вибирається, на паперовій підложці залишається тільки потрібне зображення, на якому носити транспортну (монтажну) плівку для коректної поклейки зображення на скло, а після поклейки знімається і на поверхні залишається потрібне зображення без фону.

Підготовка поверхні перед поклейкою. Перед поклейкою на авто - кузов чи скло, поверхню слід очистити та обезжирити. Для знежирення варто використовувати антисилікон, оригінальний МістерМускул (зелений), спирт або ж також можна використовувати спиртовий антисептик без барвників та гліцерину, не рекомендуємо використовувати розчинники серії 646, 647, бо можна пошкодити ущільнювачі, лак чи фарбу авто. Після очищення гарно насухо витерти поверхню сухою паперовою серветкою.

Порядок поклейки. виставляємо наклейку одночасно з паперовою підложкою на поверхні так як маємо бути поклеяні, загинаємо з правого краю паперову підложку на 10-15 мм, пригладжуємо, щоб монтажна плівка надійно закріпилася на поверхні, далі по крохкому знімку паперової підложки пригладжуємо на 5-10 мм монтажну плівку. . . . з наклейкою. пальцем чи можна використовувати банківську чи дисконтну карту (щоб краще ковзала, то можна намотати натуральну м'яку тканину безворсову) і так до кінця клеїти, після поклейки гарно пригладжуємо і знімаємо монтажну плівку. Не рекомендуємо багато пригладжувати плівку, бо можуть виникнути заломи плівки і бульбашки повітря під зображенням. Також не варто на протязі доби (поки клей нормально схопиться з поверхнею) мити машину під високим тиском чи з використанням хімічних засобів,

Також відео по поклейці